Сьогодні Вінницький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організував сімейно-патріотичні змагання «Я та моя родина – дружній загін України». Захід відбувся у рамках соціального супроводу та соціальної підтримки учасників АТО та їх сімей.

Метою змагання була адаптація демобілізованих учасників АТО до мирного життя, збереження сімейних цінностей та налагоджування діалогу між учасниками АТО та простими вінничанами, які теж були присутні на заході.

У Вінниці відбувся родинний захід для бійців АТО «Я та моя родина – дружній загін України»

У змаганнях взяло участь 7 сімей-учасників АТО. Одна з благодійних волонтерських організацій радо надали справжню польову кухні, стравами якої могли поласувати усі бажаючі, зігрітися теплим чаєм та слухати патріотичні пісні у виконанні учасниці «Голосу країни. Перевантаження» Олени Шинкар.

У Вінниці відбувся родинний захід для бійців АТО «Я та моя родина – дружній загін України»

Також гості заходу мали можливість позмагатися у стрільби на відстань, проїхатися по канатним доріжкам екстрим-локації, яка була влаштована вчителем фізичного виховання та ДПЮ школи-гімназії № 17 Макаровим Олександром Миколайовичем, а ще емоційно розслабитися в локації психологічного розвантаження та поспілкуватися один з одним.



Переглядів: 3929
Поширень: 0