Працівники міської міліції затримали зловмисника під час скоєння крадіжки. Чоловік намагався викрасти електроінструменти, спускаючи їх з балкону другого поверху багатоповерхівки.

27 жовтня оперативники міської міліції під час нічного відпрацювання території міста помітили чоловіка, який спускав електроінструменти з балкону другого поверху багатоповерхівки, а побачивши правоохоронців сховався.

Міліціонери затримали зловмисника. Ним виявився 31-річний киянин, який досить тривалий час проживає у міста Вінниці та не має постійного місця роботи. Підозрюваний проник до балкону квартири, де ніхто не проживає у зв’язку з ремонтними роботами, завдяки решітці розташованій на вікні першого поверху. Свою вину чоловік визнає. Речові докази вилучено.

Затриманий за підозрою у скоєнні крадіжки, поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Правоохоронці перевіряють причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів.

Слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 15 КК України (замах на злочин) та ч. 2 ст.185 КК України (крадіжка, вчинена повторно). За такий злочин передбачено покарання до 5 років ув’язнення.



Переглядів: 3296
Поширень: 0