У Вінниці триває реконструкція приміщення для додаткової групи у дошкільному навчальному закладі №37. Вже до кінця року її зможуть відвідувати 30 маленьких вінничан. Також розпочалися підготовчі роботи до реконструкції двох груп у ДНЗ № 46, які після ремонту зможуть прийняти ще 60 малят.

З кожним роком у Вінниці збільшується кількість дитячих садочків та груп, де виховуються маленькі вінничани. Зокрема, у минулому році відкрився ДНЗ № 19, що дало можливість додатково забезпечити дошкільною освітою триста діток.

Наразі триває реконструкція садочку по вулиці Порика,5а, який зможе прийняти 300 малюків. Також триває процес вивільнення приміщень у садочках для створення нових груп.

«В середині літа розпочато реконструкцію приміщення групи дошкільного навчального закладу санаторного типу №37. Раніше там розташовувався фінансовий сектор централізованої бухгалтерії департаменту освіти, а після ремонту тут буде додаткова група на 30 місць. Наразі вже проведено більше половини запланованих робіт. Повністю замінено електромережі, систему водопостачання, каналізації, опалення. Облаштовано нову покрівлю над приміщенням. Наразі тривають роботи по оздобленню стін, підлоги та заміні вікон на металопластикові», – каже заступник директора, начальник відділу дошкільної освіти та обліку дітей департаменту освіти міської ради Людмила Рихліцька.

Крім того, вже розпочалися підготовчі роботи до реконструкції приміщень для двох додаткових груп у дитячому садочку № 46 на 60 малюків.



Переглядів: 2702
Поширень: 0