Визначення нових шляхів, методів попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму та діяльність загонів юних інспекторів руху – питання, які обговорювались під час зустрічі.

В театралізованій формі загін юних інспекторів руху гімназії № 6 продемонстрував агітаційний виступ щодо необхідності дотримання правил дорожнього руху та звернув увагу на наслідки дорожньо-транспортних пригод.

У гімназії №6 відбувся семінар-практикум юних інспекторів руху

На практичній частині семінару старшокласники вивчали історію виникнення транспортних засобів, правил дорожнього руху, розглядали причини скоєння ДТП та вивчали відповідальність за порушення правил дорожнього руху.

У гімназії №6 відбувся семінар-практикум юних інспекторів руху

Батьки разом з учнями 5-7 класів провели майстер-клас «Моя сім’я за безпеку дорожнього руху» в ході якого діти разом з дорослими вивчали права та обов’язки учасників дорожнього руху.

Учні 1-4 класів вивчали сигнали регулювальника, світлофора, дорожні знаки та написали листи водіям з прохання не порушувати правила дорожнього руху.

У гімназії №6 відбувся семінар-практикум юних інспекторів руху

З початку року на території Вінниччини сталось 63 дорожньо-транспортних пригоди, у яких 8 неповнолітніх загинуло та 63 отримали травми різного ступеня тяжкості. З вини самих дітей сталось 16 ДТП, у яких 1 школяр загинув та 17 травмовано.



Переглядів: 4340
Поширень: 0