Звичайно, що ноу-хау керівництва вінницької міліції було схвалене охоронцями правопорядку, яким доводиться попри холод та негоду патрулювати міські вулиці, затримувати хуліганів та грабіжників, виїжджати на тривожні виклики громадян.



За один день поварі відомчої їдальні наліпили близько 500 штук пиріжків, які ввечері автівкою підвозили до маршрутів патрулювань та постів ДАІ. Разом з ними працювала медсестра поліклініки ГУМВС, яка роздавала працівникам міліції вітаміни. Щодня на патрулювання міста заступає близько 80 працівників патрульної служби міліції, 5 екіпажів ДАІ, в кожному з яких по 2 міліціонери а також близько 40 солдатів внутрішніх військ. Охоронці порядку у місті несуть службу по 8 годин. Відтепер, ті, хто захищає нас від посягань порушників закону у вечірній та нічний час, крім вітамінів можуть розраховувати на пиріжки з чаєм.

Як повідомив заступник начальника ГУМВС Володимир Остапчук, така ініціатива керівництва міліції запроваджена на період епідемії грипу за рахунок коштів ГУМВС.

Крім того, аби убезпечити міліціонерів від простудних захворювань, усім правоохоронцям видали пам’ятки про те, як протистояти грипу, та захисні маски, зобов’язавши, в першу чергу, патрульних та працівників ДАІ виходити в них на службу.


Переглядів: 3120
Поширень: 0