В актовій залі Територіального центру соціального обслуговування міста Вінниці відбувся випуск слухачів факультету комп’ютерної грамотності. Вони захистили самостійно створену презентацію та отримали сертифікати.

Два місяці тому своє навчання розпочала група слухачів факультету комп’ютерної грамотності Терцентру. За час навчання слухачі познайомилися з основами роботи ПК, з різноманітними програмами, за допомогою яких, можна створювати документи чи презентації, відправляти листівки через електронну почту.

Самою цікавою темою в навчанні стало освоєння інтернету, що дає можливість поринути у всі простори світу крізь монітор. Слухачі створюють свою особисту почтову скриньку, реєструються в соціальних мережах, де віднаходять своїх друзів, родичів, однокласників.

У Терцентрі відбувся випуск факультету комп’ютерної грамотності для людей пенсійного віку

Протягом навчання слухачі вивчали програму Microsoft Office Power Point, за допомогою якої вони по закінченню курсів створили презентацію, яку і захищали на випуску. Після захисту презентації кожен слухач отримав сертифікат, про те, що він пройшов комп’ютерні курси в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Вінниці.



Переглядів: 3572
Поширень: 0