26 листопада о 9:30 в актовій залі Правобережного центру зайнятості (вул. Червоноармійська, 3) відбудеться семінар на тему: «Соціальна та професійна адаптація ветеранів АТО після демобілізації». Участь у ньому можуть взяти всі бажаючі.

У вересні у Вінниці в структурі Вінницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було створено відділення «Соціальна підтримка учасників та сімей АТО». Тут вінничани, які захищали незалежність України на Сході, та їхні родини, можуть отримати консультації щодо пільг та соціальних послуг, кваліфіковану психологічну допомогу.

Одним з напрямків роботи відділення є соціальна адаптація, профорієнтаційна діагностика (визначення знань, вмінь, навичок та інтересів) та, за потреби, професійна переорієнтація.

«26 листопада Вінницький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовує зустріч учасників АТО на тему: «Соціальна та професійна адаптація ветеранів АТО після демобілізації». Захід відбудеться о 9:30 в актовій залі Правобережного центру зайнятості», – каже директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вінницької міської ради Богдана Данчак.

На зустріч запрошуються усі бажаючі. Більш детальну інформацію можна отримати за тел. 35-60-64.



Переглядів: 3268
Поширень: 0