Вчора у Вінниці відбувся конкурс на кращого соціального працівника року. Переможницею стала Вікторія Вдовцова, яка отримала подарунок та грошову премію.

Уже чотири роки поспіль Територіальний центр соціального обслуговування міста Вінниці обирає кращого соціального робітника року. Загалом на обслуговуванні в Терцентрі у відділеннях соціальної допомоги вдома перебуває 1588 людей, їм надають послуги 103 соціальних робітника. Для участі у конкурсі кожне відділення обирало свою учасницю шляхом голосування. Тож, у конкурсі взяло участь шестеро соціальних працівників.

Спочатку кожна учасниця розповідала по себе. На другому етапі, який мав назву «Розпізнай документ», соціальні робітники показували свою обізнаність у документах. Потім демонстрували ситуації, з якими вони зіштовхуються у своїй роботі та те, як їх уладнати. Після чого показували свої таланти та демонстрували страви, приготовані вдома.

Кращим соціальним працівником року у Вінниці стала Вікторія Вдовцова

Тож, у номінації «Кращий соціальний робітник року» перемогу здобула Вікторія Вдовцова. Вона отримала подарунок та грошову премію. Іншим конкурсанткам вручили подяки та грошові премії.



Переглядів: 3629
Поширень: 0