30 листопада на базі підліткового клубу «Гараж77» відбувся захід з вивчення правил дорожнього руху «Відповідальність починається з мене». Під час заняття правоохоронці розповіли дітям про історію виникнення першого автомобіля, правила дорожнього руху та вивчали небезпечні фактори, які оточують дітей як на вулиці, так і в дома.

Центр підліткових клубів за місцем проживання «УНІВЕР» та працівники ГУ Нацполіції у Вінницькій області провели захід «Відповідальність починається з мене». Дітям не лише розповідали про правила дорожнього руху, а й показали навчальний фільм з дотримання правил безпечної поведінки на дорозі. Після чого учасники заходу проаналізували типові помилки, які допускають пішоходи при перетині проїжджої частини дороги.

«Ми грали в ігри про правила дорожнього руху та розповідали про знаки, які ми бачимо, по дорозі до школи. В кінці ми отримали книжки, в яких йдеться про безпеку на дорозі», – розповідає учасник заходу школяр Андрій.

У підлітковому клубі «Гараж 77» маленьких вінничан навчали правилам дорожнього

Нагадаємо, клуб безпечної поведінки на дорозі «Гараж 77» був створений на базі підліткового клубу, що знаходиться за адресою вул. Д. Нечая, 77а, з метою вивчення правил поведінки на дорозі. За допомогою відеоматеріалів та інтерактивних форм навчання, діти знайомляться з небезпечними ситуаціями, які можуть спіткати дитину.



Переглядів: 4695
Поширень: 0