Днями варто було власнику авто відійти, як спритний кавказець навприсядки підліз до машини, відкрив двері, схопив барсетку та стрибнувши в інше авто почав втікати. Але пильні вінницькі продавці капусти на Немирівському шосе зауважили марку авто і її номер та зателефонували в міліцію. Правоохоронці свою справу зробили швидко і затримали втікача не давши йому доїхати навіть до Немирова.

- Грузини вже достали, - кажуть вінницькі правоохоронці. – Чимало з них приїжджає до нас через Одесу. Там вони оформлюють документ, який дає їм право перебувати в Україні до трьох місяців. А тут вони вже часу не гають, добираються навіть до Білорусії.

Начальник Вінницького райвідділу Олег Картушев зазначає, що у цьому році лише в його районі затримали ще двох грузинів, які „бомбили” квартири та машини вінничан.

- Вони могли пробити „запаску” і поки водії намагається вирішити цю проблему залазили до нього в авто і прощавай барсетка, - розповідає він. – Так виходить, що у нас кожна стиковка з громадянами Грузії відбувається лише на ґрунті злочинів вчинених ними.

Після того, як закордонні гастролери-злочинці відбудуть покарання в Україні, вони будуть депортовані до себе на батьківщину. Виявленому продавцями капусти злодію загрожує покарання до 5 років ув’язнення.


Переглядів: 3038
Поширень: 0