Двоє вінничан у кімнаті гуртожитку напали на 19-річного студента-третьокурсника. Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, молодики забрали у потерпілого 2000 гривень.

30 листопада до поліції звернувся студент одного з вищих навчальних закладів міста. Хлопець розповів, що ввечері 26 листопада в кімнату гуртожитку де він проживає зайшли двоє невідомих. Чоловіки, погрожуючи розправою та предметом, схожим на пістолет, змусили його здати в ломбард власний ноутбук та забрали 2000 гривень, отримані за техніку.

За словами керівника Вінницького відділу поліції Юрія Куцого, в ході проведення оперативно-розшукових заходів, оперативники протягом доби встановили осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення. Ними виявились двоє 19-річних студентів різних ВУЗів. Зловмисники ніколи не притягувались до кримінальної відповідальності.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 12 років із конфіскацією майна. Триває розслідування.



Переглядів: 5027
Поширень: 0