Днями по вулиці Скалецького завершилися роботи по облаштуванню велосипедної доріжки. Вона відокремлена від проїжджої частини та суміщена з тротуаром, в довжину складає понад 800 метрів, у ширину – 1,5 метрів.

Два місяці тому у Вінниці розпочалася реконструкція вулиці Скалецького. Вона включає в себе відновлення асфальтного покриття проїжджої частини, розширення дороги за рахунок створенню «кишень» для зупинки транспорту. Крім того, по вулиці Скалецького з’явилася ще одна тролейбусна зупинка неподалік ринку «Урожай».

Також вздовж вулиці відремонтували доріжку між проїжджою частиною та приватними будинками. Частина цієї доріжки відведена для любителів двохколісного виду транспорту. На ній нанесено відповідну розмітку, піктограми та встановлено знаки.

У Вінниці з’явилася ще одна велосипедна доріжка – по вулиці Скалецького

Дана велодоріжка поєднує велоінфраструктуру по вулицях Зодчих та Пирогова.

«Довжина велосипедної доріжки складає 840 метрів, ширина – 1,5 метри. Те, що вона відокремлена від проїжджої частини дозволяє підвищити безпеку її користувачів. Велодоріжка облаштована для спільного користування з пішоходами, а для зонування нанесена розмітка та облаштовано знак «4.14», згідно ПДД України. Така практика широко використовується в Європі», – зазначив керівник розвитку велосипедної інфраструктури м. Вінниці Олег Крупський.



Переглядів: 5886
Поширень: 0