Співробітниками відділу ветеринарної міліції спільно з інспекцією дорожньо-патрульної служби УДАІ головного управління Міністерства Внутрішніх справ України у Вінницькій області 14 листопада в смт.Стрижавка здійснено перевірку транспортного засобу під керуванням жителя Київської області, що перевозив рибопродукцію без відповідного маркування та з явними ознаками перевантаження і невідповідності супровідних документів.


Під час огляду автомобіля виявлено рибну продукцію, а саме хамсу пряного посолу у пластмасових відрах об’ємом 10 л у кількості 544 шт. із загальною вагою 6480 кг. Представником власника товару пред’явлено ветеринарне свідоцтво на хамсу солену загальною вагою 3000 кг, яке видане Керченським управлінням ветеринарної медицини, про те що товар направляється до м. Київ.

Отримавши відповідь із Керченського ветеринарного управління на відповідний запит встановлено, що дане свідоцтво не відповідає вказаному вантажу та транспортному засобу. Таким чином рибопродукцію тимчасово вилучено з обігу та передано на відповідне зберігання на холодокомбінат „Алекс ГК” с. Славне Вінницького району.

Розглянувши дану інформацію комісія прийняла рішення визнати вказану продукцію небезпечною, вилучити її з обігу та утилізувати.


Переглядів: 3406
Поширень: 0