Службовий автомобіль поліції стояв біля Вінницького відділу поліції ГУНП, по вул. Пирогова 4, ближче ніж 10 метрів до виїзду з прилеглої території. Члени громадської організації «Дорожній контроль» підійшли до водія з вимогою припаркувати автомобіль відповідно до правил дорожнього руху.

Після початку руху службового автомобіля, представники «Дорожнього контролю» помітили, що в автомобілі не працює лампа освітлення номерного знаку. Активісти вимагали усунути технічну несправність в освітленні номерного знаку. Це стало причиною блокування транспортного засобу.

Намагаючись перешкодити руху патрульного автомобіля, один із членів ГО «Дорожній контроль Вінниччини» став попереду авто.

Як наслідок - отримав тілесні ушкодження у вигляді забою гомілки правої ноги.

По факту ДТП за участі автомобіля поліції та учасника ГО "Дорожній контроль" розпочато розслідування

Для належного оформлення пригоди на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції та інспекція по роботі з особовим складом ГУНП у Вінницькій області.

По даному факту інспекцією по роботі з особовим складом проводиться службове розслідування. Матеріали направлені до прокуратури.

Патрульний автомобіль «ТОЙОТА ПРІУС» знятий з маршруту єдиної дислокацій сил та засобів забезпечення охорони публічної безпеки та порядку і перебуває на арештмайданчику.



Переглядів: 3884
Поширень: 0