У Вінниці 37-річний місцевий житель в ході суперечки ножем поранив вінничанина. Поліція встановлює обставини інциденту та мотиви скоєння злочину.

Вранці 1 січня до поліції з лікарні надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення з колото-різаними ранами госпіталізовано 26-річного вінничанина.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що тілесні ушкодження потерпілий отримав цього ж дня по вулиці Козицького від невідомого громадянина. Потерпілий був з компанією друзів, коли до них підійшов незнайомець та попросив телефон, аби подзвонити. Почувши відмову, чоловік витягнув ніж та почав наносити удари.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, поліцейських на слід зловмисника вивів службовий собака. Ним виявився непрацюючий житель міста Вінниці. Що стало причиною правопорушення, з’ясує слідство.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин передбачено покарання до 8 років позбавлення волі. 



Переглядів: 4383
Поширень: 0