Нещодавно у Вінницькому Терцентрі відкрився кіногурток. Заняття проходять щопонеділка з 15.00 у актовій залі за адресою Соборна, 50. Вони безкоштовні, їх можуть відвідувати усі бажаючі вінничани пенсійного віку. Тут люди дивляться фільми, обговорюють їх та приємно і з користю проводять вільний час.

Вже більше трьох років у Вінниці діє відділення соціально-побутової адаптації, де обслуговують вінничан пенсійного та передпенсійного віку. На базі Терцентру пенсіонери вивчають англійську мову, краєзнавство, основи права, займаються фізкультурою, рукоділлям. Заняття безкоштовні, їх можуть відвідувати усі бажаючі вінничани пенсійного віку.

«Кількість гуртків постійно збільшується і їхня направленість стає все різноманітнішою. Так, нещодавно у нас відкрився кіногурток. Його відвідувачі дивляться фільми, які обираються з врахуванням побажань гуртківців. Переважно це художні стрічки, кіноновинки. Після перегляду ми обговорюємо побачене. Це дозволяє цікаво провести час, поспілкуватися, збагатитися духовно, розвиватися, пізнавати нове», – каже завідувач відділенням соціально-побутової адаптації Терцентру Вадим Подорожний.

Заняття проходять кожного понеділка у актовій залі за адресою: вул. Соборна, 50. Вони розпочинаються о 15.00 і тривають від півтори до трьох годин.



Переглядів: 2534
Поширень: 0