Вінницькі оперативники 28 січня в Хмельницькому затримали підозрюваного у шахрайстві. Раніше судимий чоловік за «звільнення» сина з поліції виманив у вінничанки 10 тисяч гривень та дві картки з пін-кодами.

З повідомленням про шахрайство 74-річна пенсіонерка звернулась до поліції наприкінці минулого року. Невідомий по телефону розповів, що її син перебуває в поліції за скоєння кримінального правопорушення і для його звільнення необхідні гроші. Для вирішення питання жінка передала незнайомцю дві банківських картки з пін-кодами, на яких було 7 тисяч гривень, та 10 тисяч гривень перерахувала через термінал.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів під підозру поліцейських потрапив 26-річний вінничанин. Чоловікові вдалось втекти, і більше місяця він переховувався. Вчора оперативники вінницької поліції затримали підозрюваного у місті Хмельницький.

Зараз зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 КК України (шахрайство). За такий злочин передбачено покарання до 3-х років обмеження волі. Проводяться слідчі дії.



Переглядів: 2609
Поширень: 0