Сьогодні працівниками четвертого управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України спільно зі слідчим управлінням ГУ НПУ у Вінницькій області та цивільним корпусом «Азов»-Вінниця було проведено санкціонований обшук в приватному домоволодінні 41-річної вінничанки.

В ході його проведення із незаконного обігу вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб метадон, який зберігався у пластиковому контейнері від іграшки кіндер-сюрприз, наркотичний засіб канабіс, електронні ваги для фасування заборонених до обігу засобів і речовин та грошові кошти,отримані від реалізації наркотичних речовин в сумі 32 тисячі гривень та 270 доларів США.

В будинку вінничанки поліцейські знайшли кіндер "з сюрпризом", в якому зберігалися наркотики

Канали надходження наркотичних засобів встановлюються. Вилучене направлене на дослідження до Вінницького НДЕКЦ МВС України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження по ч.1 ст. 309 КК України. За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до наркоторгівлі, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефонам гарячої лінії 0686013855, або на електронну пошту: [email protected]. Конфіденційність гарантується.



Переглядів: 2465
Поширень: 0