10 лютого під час оперативно-профілактичного відпрацювання міста вінницькі поліцейські затримали 4-х правопорушників, підозрюваних у грабежах. Серед затриманих – 21-річна вінничанка, жертвою якої стала іноземка.

Вчора до міського відділу поліції звернувся 19-річний вінничанин. Хлопець повідомив про те, що 9 лютого близько 23.00 год. неподалік залізничного вокзалу двоє невідомих силою відібрали в нього мобільний телефон та гроші.

За словами начальника Вінницького відділу поліції Анатолія Присяжнюка, оперативниками встановлено, що кримінальне правопорушення скоїли 29-річний мешканець смт. Муровані Курилівці та 40-річний житель м. Вінниця, обидва раніше судимі. Останній працівниками поліції затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Цього ж дня жертвою пограбування у Вінниці стала 25-річна громадянка республіки Вірменія. Жінка повідомила працівникам поліції про те, що малознайома особа, перебуваючи за місцем проживання заявниці, застосувавши фізичну силу, забрала в неї два мобільних телефони та гроші. У скоєнні даного правопорушення працівниками поліції підозрюється 21-річна жителька м. Вінниця.

Ще один потерпілий від дій грабіжника звернувся до поліцейських вчора, 10 лютого. 20-річний житель м. Тернопіль заявив про те, що невідома особа при вході до Західного автовокзалу шляхом ривка заволоділа його мобільним телефоном. Працівники карного розшуку затримали підозрюваного у вчиненні даного правопорушення. Ним виявився 30-річний раніше судимий житель м. Хмільник.

Слідчими відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.



Переглядів: 2761
Поширень: 0