Вінничани, які користуються субсидіями, мають право на 50% знижку на всі медичні послуги Муніципального діагностичного центру. Інваліди війни та учасники бойових дій взагалі не сплачують кошти за обстеження. У 2015 році такими пільгами скористалися 8507 жителів міста з невисоким рівнем доходів.

Четвертий рік у Вінниці діє муніципальний діагностичний центр (вулиця Київська,68). З часу його відкриття за ініціативи Вінницької міської ради вінничани, які оформили субсидію або призначена державна соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям, отримали можливість платити лише 50% від вартості необхідної послуги цього медзакладу.

«У минулому році муніципальну пільгу з надання платних медичних отримали 8507 жителів міста з невисоким рівнем доходів, це майже на три тисячі більше ніж за попередній період», – каже директор департаменту соціальної політики міської ради Лариса Попова.

Важливо, що знижкою може користуватися не лише той, на кого оформлена субсидія або допомога малозабезпеченим сім’ям, а й всі, хто зареєстровані у будинку чи квартирі та були включені у розрахунок на субсидію чи допомогу. Немає жодних обмежень й на кількість послуг зі знижками. Знижка діє на всі послуги центру.



Переглядів: 2914
Поширень: 0