В підвальному приміщенні житлового будинку по вулиці Островського правоохоронці знайшли 20 пластикових пляшок ємністю 1,5 літра з прозорою рідиною із запахом спирту загальною кількістю 30 літрів.

Продавали розведений спирт

Власниця підробленого пійла 52-річна пенсіонерка зізналася, що розводила спирт водою та продавала любителям хмільного кайфу по 25 грн за пляшку.

В сусідньому під’їзді цього ж будинку проживала конкурентка по спиртовому бізнесу . 56-річна жінка саме завезла до свого гаража 100 літрів чистого спирту. Там же в пластикових пляшках знаходилось ще 84 літри вже розбавленої горючої рідини.

За інформацією УГБ ГУМВС, вирішується питання про порушення кримінальних справ за фактами незаконного виготовлення та зберігання з метою збуту підакцизних товарів відповідно до ст.204 Кримінального кодексу України. З початку року міліція вилучила з незаконного обігу майже 40 тонн самогону, спирту та спиртовмісних речовин. Проти підпільних постачальників на ринок алкогольної продукції сумнівної якості порушено 365 кримінальних справ.

Робота у цьому напрямку триває.


Переглядів: 3021
Поширень: 0