Проект «Реформи: знизу вгору»: лекція Олега Левченка «Децентралізація: просто про складне» (Вінниця).  Книгарня «Є» запрошує на лекцію експерта Олега Левченка «Децентралізація: просто про складне» в рамках мережевого проекту «Реформи: знизу вгору», яка відбудеться 1 березня. Початок – о 18:00.

Попри надзвичайно позитивне сприйняття ідеї децентралізації в українському суспільстві, місцеві громади й окремі громадяни дотепер не до кінця розуміють усі механізми та можливості, які дає ця комплексна реформа державного управління й самоврядування. Як приміряти на себе нові закони про децентралізацію, спробувати вирішити локальні та масштабніші проблеми і реально впливати на життя міста чи села – розповість експерт Олег Левченко.

Сьогодні вінничанам у книгарні "Є" просто і доступно розкажуть про децентралізацію

Олег Левченко – виконавчий директор ГО «Подільська агенція регіонального розвитку», керівник Вінницького Офісу реформ. Громадську діяльність розпочав ще студентом у Чернівцях, долучившись до однієї з акцій Буковинської філії національного центру «Україна-Кроно». У 2003 році почав працювати у молодіжній організації «Громадська ініціатива» у м. Жмеринка. З 2004 – член Громадянської мережі ОПОРА.

Адреса книгарні «Є»: вул. Соборна, 89.

Вхід вільний.



Переглядів: 2776
Поширень: 0