На підйомі від площі Наливайка до школи № 19 тривають роботи з облаштування нового тротуару. Його роблять з обох сторін проїжджої частини, загальна протяжність тротуару становитиме 680 м. З парної сторони вулиці його залишилося тільки заасфальтувати, з непарної – роботи тільки розпочались.

По парній стороні вулиці 8 Березня, від школи № 19 до площі Наливайка, завершується капітальний ремонт тротуару. Навесні працівниками ТОВ «Шляхбуд» було влаштовано бордюр та засипано тротуар щебенем, незабаром його заасфальтують. Наразі розпочато роботи по облаштуванню тротуару з непарної сторони дороги. Тут вже демонтовано старий бордюр та розпочато встановлення нового. Загалом протяжність тротуару складе 680 м, його ширина – 1,5 м. Завершити повний комплекс робіт планують до кінця квітня.

«Цим тротуаром користуються як діти, які прямують до навчального закладу, так і мешканці навколишніх вулиць для підходу до зупинок громадського транспорту. Тому він є досить затребуваним, - розповідає заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Павлінчук. – При виконанні робіт біля зупинки громадського транспорту, поряд з школою, щоб не зрізати здорові дуби – тротуар пустили в обхід масивних стовбурів».

Біля школи № 19 облаштовують новий тротуар

Також для зручності пішоходів було влаштовано 15 м новоствореного тротуару, так як в одному з місць людям доводилося ходити по проїжджій частині. Для зручності мам з дитячими візками та людей з інвалідністю з тротуарів буде облаштовано пологі з’їзди. З метою безпеки пішоходів на цій ділянці було також встановлено колесовідбійний брус довжиною 8 м.

Ще в цьому році заплановано капітально відремонтувати тротуари по непарній стороні просп. Коцюбинського (від вул. Нансена до вул. Замостянської (колишня 50-річчя Перемоги)), по Немирівському шосе (від вул. Лебединського до вул. А. Іванова та від вул. Чехова до вул. А. Іванова), непарній стороні вул. Келецької, вул. Князів Коріатовичів (колишня Свердлова) - від вул. Соборної до вул. Міліційної, вул. М Оводова (від вул. Грушевського до ЗОШ №3) та ін. Окрім цього, в рамках робіт по капітальному ремонту та реконструкції доріг будуть відремонтовані тротуари по вул. В.Порика (від вул. 600-річчя до просп. Юність) та вул. Ватутіна (від зуп. Лугова до вул. Чехова).



Переглядів: 3104
Поширень: 0