Небайдужі пацієнти у лікарні затримали правопорушника, якого поліція вже розшукувала за підозрою у скоєнні крадіжки телефонів. З палати медичного закладу правопорушник намагався вкрасти гроші та мобільний.

Вранці 12 квітня до поліції звернулись одразу двоє громадян з заявами про крадіжки мобільних телефонів. У злочині потерпілі запідозрили малознайомого чоловіка, з яким розпивали спиртні напої. Один з потерпілих ввечері познайомився з підозрюваним та запросив його додому. Прокинувшись вранці, з’ясувалось, що гість пішов та прихопив з собою мобільні телефони господаря та його дівчини. Поліцейські встановили особу зловмисника за записами камер відеоспостереження нічного магазину та описом потерпілих. Ним виявився раніше судимий 38-річний вінничанин.

В цей час до поліції надійшло повідомлення про затримання у лікарні невідомого чоловіка, який з палати намагався викрасти гроші та мобільний телефон. Як з’ясувалось, це був зловмисник, якого розшукували поліцейські. Доки оперативники встановлювали його місцезнаходження, він знову відправився на «справу». На місці злочину його затримали небайдужі громадяни.

За даними фактами слідчим відділом поліції відкриті три кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка). Чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі.



Переглядів: 2349
Поширень: 0