Сьогодні, 23 квітня відбулось наймасштабніше прибирання - акція “Зроби Україну чистою”. У Вінниці прибирали декілька місць. Активісти громадських організацій “Вінницька європейська стратегія”, “Пласт” та “ФРІ” наводили чистоту у “Лісопарку”, улюбленому місцю для відпочинку вінничан.

Разом з ними прибирали представниками бізнесу та влади. Загалом у акції прийняло участь понад 200 людей по різних локаціях міста. “Сьогодні ми долучились до акції "Зробимо Україну чистою!". Прийшло чимало небайдужих людей, яким хочеться, щоб наше місто було чистим і гарним. До речі люди зовсім різних вікових категорій. Кожна людина, дитина має усвідомлювати, що саме вона є вкладом у красу і чистоту нашої України!!!” каже керівник проектів “ГО Вінницька Європейська Стратегія”, Ірина Баранович.

Вінничани вийшли на наймасштабніше прибирання країни

Серед активістів Європейської стратегії були як найменші на прибиранні малюку 8 місяців так і ті, кому за 60. Але об’єднувало їх те, що вони щиро люблять свою Вінницю.

Працювати було комфортно та весело, адже організатори подбали про сміттєві пакети та рукавички, для охочих прибирати і зробили музичний супровід.

Такі акції піднімають настрій та надихають на добрі справи. Свіже повітря, однодумці та користь від роботи - день пройшов не дарма” - зазначила учасниця акції Наталя Сологуб.



Переглядів: 3310
Поширень: 0