Напередодні найбільшого і найсвітлішого християнського свята – Великодня – керівник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський завітав з подарунками до  вінницького обласного спеціалізованого будинку дитини «Малятко». Фіскальна служба опікується цим закладом вже не перший рік, тож і цьогоріч їм були передані необхідні для догляду малечі речі, електротовари та  продукти харчування. 

Щирі слова милосердя, любові, співчуття до ближніх лунали під час вітального виступу діточок дитячого будинку. Світлих пасхальних традицій їх навчають педагоги, лікарі та весь персонал закладу, що стали для вихованців справжньою родиною.

Вінницькі фіскали відвезли подарунки до Великодня вихованцям "Малятка"

Тож звертаючись до присутніх, керівник обласних фіскалів Руслан Осмоловський подякував працівникам закладу за справжню людяність та професіоналізм у вихованні дітей та побажав, щоб любові і добра було побільше в житті кожної дитини. Керівник закладу Надія Андрієвська подякувала благодійникам за допомогу. Та справжньою нагородою були посмішки та веселі оченята вдячної малечі.

Вінницькі фіскали відвезли подарунки до Великодня вихованцям "Малятка"

В останній тиждень Великого посту, коли люди  задумуються над важливістю милосердя, любові та терпіння, благодійні акції за участю вінницьких фіскалів відбулися і в інших підшефних соціальних закладах області.



Переглядів: 2879
Поширень: 0