28 травня у Вінниці пройде свято «Моя щаслива родина». Цього дня на Фонтанній площі у Центральному парку культури та відпочинку пройдуть різноманітні майстер-класи, конкурси, діятимуть ігрові майданчики. А також відбудеться квест для родин, щоб взяти участь в квесті потрібно попередньо зареєструватися за посиланням.

Центр соціальних служб дітей, сім’ї та молоді, ГО «Полум’я надії» та «ACET» організовують у місті сімейне свято «Моя щаслива родина». Воно проходитиме 28 травня на Фонтанній площі Центральному парку. Запрошуються всі бажаючі. Розпочнеться свято о 12 годині.

Тут діятимуть різноманітні майстер-класи, в тому числі й з рукоділля. Діти зможуть розважиться на ігрових майданчиках, взяти участь у конкурсах та отримати подарунки.

Вінничан запрошують реєструватися для участі в квесті «Моя щаслива родина»

Також у рамках свята проходитиме квест для 100 родин. Участь у ньому можуть взяти родини з дітьми віком від 8 до 15 років. Бажаючим потрібно зареєструватися за посиланням та прийти 28 травня на Фонтанну площу о 11.00 для реєстрації вже на місці. Початок квесту о 12. 30. Переможці отримають подарунки.

Додаткову інформацію можна отримати у групі в соціальній мережі.



Переглядів: 2827
Поширень: 0