5 травня близько 5 години ранку патрульним на планшет надійшов виклик про грабіж на вулиці Келецькій. За словами потерпілої, невідомий чоловік підійшов до неї, коли вона стояла біля під’їзду, і намагався зірвати з шиї золотий ланцюжок з кулоном. Проте, йому вдалося вирвати лише шматок ланцюжка, оскільки жінка не розгубилася і почала відбиватися від грабіжника. Після цього чоловік втік, а потерпіла викликала патрульних.

Полісмени, рухаючись по вулиці Келецькій із заявницею на борту, помітили підозрілу особу. Чоловік спочатку просто йшов, а потім почав підозріло поводитись. Коли зрозумів, що його переслідують, почав тікати. Поліцейські одразу ж його наздогнали і затримали. Заявниця впізнала в чоловікові особу, яка вкрала у неї ланцюжок. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

На вул. Келецькій біля під'їзду на вінничанку напав грабіжник. Жінці вдалось відбитися

При поверхневому огляді в кишені у чоловіка знайшли шматок золотого ланцюжка, а от кулону при ньому не виявилось. Підозрілого у скоєнні грабежу доставили до відділку поліції, що на вулиці Пирогова. Потім патрульні повернулися із заявницею на місце скоєння грабежу і вже там їм вдалося знайти прикрасу жінки, за що потерпіла була дуже вдячна.



Переглядів: 2752
Поширень: 0