У квітні сміттєві урни Вінниці почали набувати нового вигляду. Їх замінюють та обклеюють вініловим папером з зображенням квітів (нарцисів та ромашок) та будиночків з написом «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять». Наразі оновлено 100 урн, ще 50 буде набудуть нового вигляду до кінця травня.

У 2013 році у Вінниці вперше почали з’являтися сміттєві урни, які прикрашені зображенням квітів. Щовесни підприємство Шляхове управління автодоріг їх оновлює, надаючи вуличним урнам щоразу нового яскравого вигляду. Цього року вони будуть прикрашені нарцисами, ромашками та іншими зображеннями, а деякі з них будуть нагадувати вінничанам та гостям міста про те, що чисто не там, де часто прибирають, а там, де не смітять.

«З часом сміттєві урни псуються, і їх вигляд стає не естетичним, тому є необхідність в їхньому оновленні. Цього року ми повністю замінили 100 конструкцій, зробили їх більш міцними та стійкими до пошкоджень. Ці роботи почались у квітні. Наразі вінничани та гості міста можуть користуватися ними на вулицях Пирогова, Соборна, Київська, Театральна, Чорновола, біля Сабарівського кола тощо. Ще 50 урн, які не мають пошкоджень металевого каркасу, підприємство планується очистити та нанести нові зображення», – розповів заступник директора департаменту комунального господарства Юрій Павлічук.

До кінця травня у Вінниці буде оновлено дизайн 150 сміттєвих урн

Привести в порядок усі вуличні урни підприємство «ЕкоВін» планує до кінця травня. Наразі їх оновлення проводиться по вулиці Островського, на Немирівському шосе, біля Водоканалу на Київській, тощо.



Переглядів: 2949
Поширень: 0