15 травня об 11 годині у Європейському саду (на території Європейської площі) стартує соціально-освітній проекту «ОгоРодина». Тут відбудеться спільна висадка овочевого городу, діятиме освітній агролекторій для дорослих, творча агромайстерня для наймолодших, тематичні вікторини та приємний родинний відпочинок.

Відділ у справах молоді та туризму Вінницької міської ради, Центр «УНІВЕР», КП «Подільський туристично-інформаційний центр» та компанія «Сингента» в Україні організовують у Вінниці соціально-освітній проект «ОгоРодина». Подібні ідеї вже втілено у сквері Небесної сотні в Києві (2014 рік) та в парку ім. Івана Франка у Львові (2015 рік).

У Вінниці в рамках проекту 15 травня буде створено затишний пізнавальний простір у єднанні з природою в самому серці міста – «ОгоРодину». На жителів та гостей Вінниці чекають спільна висадка овочевого городу разом із спеціалістами компанії «Сингента», освітній агролекторій для дорослих, творча агромайстерня для наймолодших. А також – тематичні вікторини та приємний родинний відпочинок.

У неділю вінничан запрошують на відкриття проекту «ОгоРодина»

Проект «ОгоРодина» надихає дорослих та дітей пізнавати природу, акцентує увагу на важливості вживання якісної та безпечної їжі. А також – допомагає зрозуміти на власному практичному досвіді працю фермера.



Переглядів: 2996
Поширень: 0