Тиждень тому розпочалися роботи по ремонту тротуару по вулиці Пирогова від вулиці Скалецького до Галицького (колишня 40-річчя Перемоги). Вже знято старий асфальт, частково підготовлено основу для нового. А також – встановлено 125 метрів бордюра. Загалом тут буде охоплено поточним ремонтом близько 760 м2 тротуару.

З кожним роком у Вінниці збільшується площа відремонтованих тротуарів. Так, у цьому році поточний ремонт тротуарних зон вже зроблено по парному боці вулиці Понєдєліна, ділянку по вулиці Князів Коріатовичів (колишня Свердлова). Капітально відремонтовано тротуар по вул. 8 Березня. Також розпочаті роботи по вулиці 1 Травня в районі вулиці Театральної.

А 10 травня робітники почали ремонтувати ділянку тротуару по вулиці Пирогова. Планується постелити близько 760 м2 нового асфальту на ділянці від вулиці Скалецького до Галицького (колишня 40-річчя Перемоги). Це близько 170 метрів тротуару по існуючій ширині (середня ширина складає 4,5 метра). Наразі тут вже вимощено 125 метрів бордюру та підготовлено основу під новий асфальт.

У Вінниці розпочали ремонтувати ділянку тротуару по вулиці Пирогова

Водночас проводяться роботи і на іншій ділянці тротуару по вулиці Пирогова від зупинки «Електромережа» до перехрестя з Сабарівським шосе.



Переглядів: 3458
Поширень: 0