Вночі патрульним довелося застосовувати кайданки та спецзасіб терен

Близько 12-ї години ночі на вулиці Магістратській патрульні поліцейські зупинили мікроавтобус Mazda, в якого не були ввімкнені фари ближнього світла. При розмові з водієм в інспекторів виникла підозра, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік поводився неадекватно, намагався завдати патрульним тілесних ушкоджень. Тож вони змушені були застосувати до нього спецзасіб газ і доставили до відділку.

Вночі патрульні зловили у Вінниці двох п'яних водіїв. Вгамувати їх вдалось лише за допомогою кайданків

Цієї ж ночі, годиною пізніше, у службу «102» надійшло повідомлення інформаційного характеру. Один із очевидців побачив, як на провулку Аграрному водій сідав за кермо Fiat у п’яному вигляді. Отримавши орієнтування, патрульні в короткий термін наздогнали водія. Він дійсно був у стані алкогольного сп’яніння, а пасажир, котрий сидів поруч, до того ж неадекватно поводився. Він почав погрожувати патрульним фізичною розправою. Інспектори наділи на нього кайданки і теж доставили до відділку поліції.

Патрульні поліцейські Вінниці закликають громадян: якщо ви бачите за кермом п’яного водія, не зволікайте, а телефонуйте у службу «102». Можливо, своїм дзвінком ви врятуєте комусь життя.



Переглядів: 2426
Поширень: 0