Маленьким відпочивальникам, які знаходяться на оздоровленні у вінницькому кардіоревматологічному санаторії поліцейські-кінологи показали, як працюють їхні собаки, а фахівці-вибухотехніки розповіли про правила поводження з небезпечними знахідками.

20 травня працівники вибухотехнічної служби та кінологи разом зі своїми чотирилапими вихованцями завітали до дітей, які знаходяться на оздоровленні у вінницькому кардіоревматологічному центрі.

Поліцейські-вибухотехніки показали маленьким глядачам як виглядають тротилові шашки, гранати РГД-5 та Ф-1, електродетонатори, вибухові пристрої, що знаходяться на озброєнні військових та засоби індивідуального захисту. Вони ознайомили дітей з правилами безпечної поведінки у разі виявлення підозрілих предметів та поділилися специфікою роботи свого підрозділу.

Вінницькі кінологи показали діткам вміння своїх чотирилапих підопічних

Маленькі відпочивальники дізнались від поліцейських про особливості роботи кінологічного центру поліції Вінниччини, як тренуються собаки: що вони полюбляють, які мають звички та як доглядають за цими улюбленцями.

Після розповіді поліцейські продемонстрували здібності чотирилапих вихованців, які виконували всі команди своїх господарів.

Вінницькі кінологи показали діткам вміння своїх чотирилапих підопічних

Службові собаки знаходили зброю, повертали дітям «загублені» речі, затримували зловмисників, шукали їх по слідах та миттєво блокували всі злочинні дії умовних негідників.

Вінницькі кінологи показали діткам вміння своїх чотирилапих підопічних

Усі бажаючі могли потиснути лапу вірним помічникам правоохоронців та сфотографуватися з ними.



Переглядів: 3226
Поширень: 0