У Вінниці триває процес декомунізації. На минулому тижні завершилися роботи по заміні 600 аншлагів на фасадах житлових багатоквартирних будинків у зв’язку з перейменуванням. Також роботи у цьому напрямку тривають у приватному секторі міста. Наразі для домогосподарств виготовлено 700 аншлагів та почалося їх встановлення.

У Вінниці у зв’язку з декомунізацією перейменовано близько 180 вулиць та провулків. Після чого виникла потреба заміни аншлагів на фасадах житлових будівель. Для обрання виконавця робіт було оголошено торги в системі електронних закупівель «Prozorro» на 600 аншлагів. Було обрано підрядника, який і виготови ці таблички.

На фасадах багатоквартирних будинків міста вже з’явилося 600 аншлагів з назвами перейменованих вулиць

«На початку квітня ці таблички з новими назвами вулиць почали встановлювати на місці старих. Наприклад, на будівлях по вулицях М. Ващука (колишня Квятека), А. Первозванного (колишня Стахурського), Брацлавська (колишня Островського) та інших вулицях, які були перейменовані. Тиждень тому роботи закінчилися і вже встановлено 600 нових аншлагів», – каже в.о. директора департаменту житлового господарства Роман Фурман.

Триває заміна аншлагів й на будинках приватного сектору. Загалом тут заплановано виготовити 4194 аншлаги за кошти міського бюджету. Наразі вже виготовлено 700, їх вже почали роздавати мешканцям.



Переглядів: 3724
Поширень: 0