Минулої ночі вінницькі патрульні виявили і задокументували 10 фактів керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння

Так, близько 2-ї години ночі патрульні зупинили ВАЗ 2105. Підставою для зупинки стало те, що у темну пору доби в автомобіля не працювали задні фари. Підійшовши до водія, інспектори попросили його пред’явити документи, проте чоловік почав неадекватно поводитись. За зовнішніми ознаками було видно, що водій знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Від освідування він відмовився, документів жодних не надав, замість цього почав погрожувати та кидатись на інспекторів. Патрульні змушені були надіти на нього кайданки та доставити до відділку поліції. На чоловіка склали адмінматеріали за трьома статтями: 130, 126 і 185.

За минулу ніч вінницькі патрульні виявили 10 фактів керування авто "під шафе"

Ближче до ранку, о 6-й годині, на вулиці Стрілецькій (колишня Червоноармійська) патрульні помітили вантажний автомобіль з напівпричепом. У них виникла підозра, що транспортний засіб має певні несправності, оскільки, їдучи, той дуже димів.

За минулу ніч вінницькі патрульні виявили 10 фактів керування авто "під шафе"

Зупинивши вантажівку, патрульні теж помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Результат драгера показав 1,67 проміле. До того ж водій навіть не мав при собі посвідчення водія та страхового полісу. Патрульні теж склали на нього адмінматеріали за ст. 130 та 126.



Переглядів: 2001
Поширень: 0