Вчора троє вінничан опинились на лікарняних ліжках внаслідок автопригод. У Вінниці постраждали водії та два пішоходи.

У Вінниці 30 травня сталось дві автопригоди за участю пішоходів. Близько 8:30 години по вулиці Брацлавській водій автомобіля «ВАЗ 2106» допустив наїзд на 16-річну дівчину, яка перетинала проїзну частину по розмітці регульованого пішохідного переходу. Потерпіла після огляду лікарів була відпущена додому.

По вулиці Пирогова близько 23 години водій мотоциклу «Viper» скоїв наїзд на пішохода. Попередньо встановлено, що 17-річна дівчина перетинала проїзну частину нерегульованого пішохідного переходу. З тілесними ушкодженнями потерпілу дівчину та мотоцикліста госпіталізували в нейрохірургічне відділення міської клінічної лікарні.

Ще одна автопригода в обласному центрі сталась на об’їзному шосе сполученням Кіровоград-Тернопіль-Стрий- Знам’янка. 21-річна водій автомобіля «Ауді 80» не впоралась з керуванням та виїхала за межі проїзної частини, де автомобіль перекинувся. Жінка госпіталізована до травматологічного відділення міської лікарні.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (пoрушення правил безпеки дoрoжньoгo руху абo експлуатації транспoрту oсoбами, які керують транспoртними засoбами). За такі правoпoрушення передбаченo пoкарання у вигляді oбмеження вoлі на стрoк дo 3-х рoків з пoзбавленням права керувати транспoртними засoбами на такий самий стрoк.



Переглядів: 3207
Поширень: 0