Уже через 3 дні після відкриття проекту та його успішного старту, театральний гурток ЗОШ № 15 та представники БФ «Подільської громади» відвідали Вінницьку обласну дитячу лікарню.

Продовжується реалізація благодійної програми «Веселий лікар»

Дітки мали змогу зустрітись з Дідом Морозом, Снігуронькою та Бабою Ягою, і це не випадково, адже саме 14 січня відбувається святкування Старого-Нового року. Казкові герої весело проводили час з дітлахами, визначали найкмітливіших, відгадували загадки, розказували вірші, танцювали та співали і звичайно ж отримували подаруночки: пазли, олівці, альбоми, книги та ін. Діти з нетерпінням чекають на наступні зустрічі.

Продовжується реалізація благодійної програми «Веселий лікар»

БФ «Подільська громада» висловлює подяку головному лікарю Вінницької обласної дитячої лікарні Антонець Тетяні Іванівні, Завідуючій головного лікаря з організаційно-методичної роботи Віденко Лідії Олексіївні за сприяння у проведенні заходу. А також педагогу-методисту Вдовиченко Олені Леонідівні за співпрацю та теплий прийом.

Нагадаємо, програма «Веселий лікар» стартувала 11 січня  2010 року у Вінницькій міській клінічній лікарні «Центр матері та дитини», ініційована благодійним фондом «Подільська громада» за підтримки Вінницької міської ради, фірми «Авіценна», «Кактус» арт-груп та ЗОШ № 15 міста Вінниці.


Переглядів: 2881
Поширень: 0