Поліція проводить розслідування за фактом хуліганських дій із застосуванням зброї, які мали місце сьогодні вночі у одному з вінницьких кафе. Внаслідок бійки госпіталізовано двох постраждалих.

По лінії 102 надійшла інформація з даного закладу про бійку із застосуванням вогнепальної зброї. Слідчо-оперативна група поліції, яка прибула на виклик, виявила двох потерпілих внаслідок хуліганських дій. 38-річний чоловік отримав вогнепальні та ножові поранення, 34-річний учасник інциденту – ножові поранення. Обидва були госпіталізовані до хірургічного відділення міської клінічної лікарні.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили пристрій для відстрілу гумових куль «Форд12Р», гільзи та інші речові докази.

За фактом хуліганських дій із застосуванням зброї відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 КК України. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

За словами начальника Вінницького відділу поліції Анатолія Присяжнюка, поліцейські встановили особи усіх учасників бійки. Проводиться опитування свідків та очевидців правопорушення, інші слідчі дії з метою з’ясування усіх обставин та винуватців бійки.



Переглядів: 3797
Поширень: 0