Головним управлінням Нацполіції розпочато службове розслідування за фактом скоєння працівником поліції дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце сьогодні опівночі у м. Вінниці.

За попередніми даними, 25-річний працівник поліції, який перебував за кермом «РЕНО» у позаслужбовий час, скоїв зіткнення з автомобілем «ДЕУ», проігнорував вимогу патрульних поліцейських про зупинку. Перевірка на стан сп’яніння показала, що він перебував у нетверезому стані.

Водій «Рено» з тілесними ушкодженнями був госпіталізований. Крім нього, в аварії ніхто не постраждав.

Вночі у Вінниці працівник поліції "під мухою" скоїв ДТП. Відносно нього розпочато службове розслідування

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Вночі у Вінниці працівник поліції "під мухою" скоїв ДТП. Відносно нього розпочато службове розслідування

Керівництвом ГУНП ініційовано проведення службового розслідування, за результатами якого буде прийнято рішення згідно чинного законодавства.

Позиція керівництва ГУ Нацполіції у Вінницькій області принципова – поліцейські, які скомпрометували себе, порушивши закон, мають бути звільнені з лав поліції.

Фото з сайту Вінницький бізнес-портал



Переглядів: 3019
Поширень: 0