Участь у конкурсі взяли соціальні педагоги загальноосвітніх шкіл обласного центру. Боротьба за звання «кращий» відбувалась у два етапи. Перший був заочним. Оцінювались матеріали з власного досвіду роботи з учнями, творчі роботи та відеоматеріали. Другий етап став підсумковим. Конкурсантки демонстрували рівень теоретичної підготовки на сцені СЗОШ №4.

Конкурс серед соціальних педагогів проводиться для виявлення і підтримки ерудованості та креативності кращих фахівців, які працюють у школах міста. Він є стимулом до професійно-особистісного зростання. На сьогоднішній день наявність у навчальних закладах соціального педагога є не лише нормою, а й необхідністю. Вони працюють над профілактикою шкідливих звичок серед підлітків та займаються із дітьми, які схильні до асоціальної поведінки (таких дітей мовою термінів відносять до групи ризиків).

Кращі вінницькі соціальні педагогиУ заключному етапі міського конкурсу за перемогу змагались три учасниці: Наталія Здрайковська - соціальний педагог «Фізико-математичної гімназії №17», Людмила Кривда - представниця із СЗОШ 1-3 ступенів гуманітарно-естетичного колежу №29 та Юлія Гуменюк соцпедагог СЗОШ 1-3 ступенів №32. Вони представили на розсуд глядачів та журі підготовлену «Візитівку» та виконали інтерактивні завдання. По їх результатах члени журі і визначили переможницю. Нею стала учасниця під №1 Наталія Здрайковська. Дві інші конкурсантки також отримали почесні звання: Людмила Кривда - «Соціальний педагог - ерудит», Юлія Гуменюк - «Соціальний педагог - інтелектуал», яка отримала також приз глядацьких симпатій.


Переглядів: 3030
Поширень: 0