У Вінниці поліція затримала жителя Літинського району, який підозрюється у скоєнні крадіжок речей з авітівок вінничан. Під час затримання правопорушника у багажнику машини, на якій він пересувався, поліцейські виявили 6 акумуляторів та 2 автомагнітоли.

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк, останнім часом до поліції почали надходити заяви від вінничан, жителів мікрорайону Вишенька, про крадіжки цінних речей з їхніх машин, залишених вночі в дворах багатоповерхівок. За отриманою оперативною інформацією, особа підозрювана у скоєнні цих злочинів пересувається на автівці «ВАЗ 2106» білого кольору.

На вул. Пирогова затримали колишнього зека, який обікрав більше десяти автівок на Вишеньці

4 липня екіпаж патрульної поліції зупинив даний автомобіль на вулиці Пирогова. У багажнику поліцейські виявили 6 автомобільних акумуляторних батарей та 2 автомагнітоли. Аби з’ясувати їх походження, патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Як з’ясувалося, виявлені речі були викрадені з машин вінничан.

Правопорушником виявився 26-річний раніше судимий житель Літинського району. Виявилося, що він підозрюється у скоєнні понад 10 аналогічних злочинів.

На вул. Пирогова затримали колишнього зека, який обікрав більше десяти автівок на Вишеньці

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 Кримінального кодекс України (крадіжка, вчинена повторно). Підозрюваному загрожує до 5 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.



Переглядів: 2390
Поширень: 0