Поліцейські четвертого управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України під час відпрацювання м. Вінниці зупинили таксі «ВАЗ-21014», водій якого перебував у стані наркотичного сп’яніння. У таксиста вилучили шприц з метадоном.

Працівниками поліції встановлено місцевого жителя, який займається перевезенням пасажирів на орендованому автомобілі «ВАЗ21014» та працевлаштований водієм на одному із автотранспортних підприємств обласного центру. Під час огляду його автомобіля було виявлено та вилучено одноразовий шприц, заповнений речовиною, схожою на наркотичний засіб - метадон, а також використаний одноразовий шприц із залишками аналогічної речовини.

У водія автомобіля були наявні ознаки, характерні для стану наркотичного сп’яніння, тому на місце події було викликано патрульну поліцію м. Вінниці. На вимогу поліцейських пройти тест на встановлення стану наркотичного сп’яніння, водій категорично відмовився. Внаслідок чого на водія автомобіля складено адміністративний протокол за ознаками адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння), а сам водій відсторонений від керування автомобілем.

У Вінниці затримали таксиста під кайфом

За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення передбачено обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо Ви володієте інформацією щодо незаконного обігу наркотичних засобів чи психотропних речовин, звертайтеся до четвертого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності за адресою: м. Вінниця, вул. Чорновола, 5, за телефоном гарячої лінії 0686013855, або на електронну пошту: [email protected]



Переглядів: 2213
Поширень: 0