Ножовим пораненням завершилось з’ясування стосунків між чоловіками в одній з квартир багатоповерхівки по вулиці Ширшова. Один з учасників з проникаючим пораненням спини госпіталізований в лікарню, інший – під слідством.

Повідомлення про те, що до торакального відділення лікарні ім. Пирогова доставлений 53-річний чоловік з ножовим пораненням в спину, надійшло до поліції вранці 5 липня.

Прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група встановила, що тілесні ушкодження потерпілому спричинив 39-річний вінничанин. Потерпілий разом з товаришем прийшли до чоловіка додому з’ясовувати стосунки. В квартирі між ними виник конфлікт, в ході якого гості почали погрожувати та застосували фізичну силу. У відповідь чоловік схопив кухонний ніж та вдарив ним одного з кривдників в спину.

За даним фактом слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі на строк до восьми років. Причини конфлікту з’ясовує слідство.



Переглядів: 1996
Поширень: 0