Нещодавно у Вінниці на набережній біля фонтану «Рошен» протягом чотирьох годин проходила військово-патріотична акція «Я захищу Україну». Так працівники військкоматів спільно з діючими військовими популяризували військову службу за контрактом та заохочували містян поповнювати ряди армії.

«Сьогодні проходить військово-патріотична акція «Я захищу Україну», спрямована на популяризацію військової служби за контрактом. Тут на набережній представлені різні роди військ - Національна гвардія, Повітряні сили, Військово-морські сили та учасники АТО. Крім того, військкомат презентує два зразки зброї, і сьогодні кожен охочий може підійти розібрати й скласти автомати. Презентовані рекламні стенди, де можна ознайомитися з потрібною інформацією», − зазначив офіцер відділу укомплектування та призову обласного військкомату Володимир Дозорець.

На набережній "Рошен" вінничанам демонстрували військову зброю та знайомили із різними видами військ

За його словами, на липень Вінниччині дали планове завдання − відправити на контрактну службу 340 осіб.

На набережній "Рошен" вінничанам демонстрували військову зброю та знайомили із різними видами військ

«Оскільки ми не виконали планове завдання за другий квартал, то тепер нам треба відправити 434 солдати до навчальних центрів ЗСУ. У другому кварталі до військових центрів направлено 586 осіб, або 86%. Найбільшу кількість контрактників відправила Вінниця. В нас вісім районів виконали планове завдання на 100%, зокрема Піщанський, Барський, Гайсинський, Вінницький, Крижопільський райони і м. Вінниця», − наголосив Володимир Дозорець.



Переглядів: 2766
Поширень: 0