9 липня о 23.50 на автошляху Львів-Кіровоград-Стрий –Знам’янка водій автомобіля «БМВ-323», рухаючись з Немирівського шосе в напрямку м . Вінниці, на круговому перехресті не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини в кювет. В результаті ДТП він та троє пасажирів з різного ступеню травмами госпіталізовані.

Усі потерпілі – вінничани. В салоні іномарки знаходилось три дівчини. Дві потерпілих – 1995 року народження, третя – 1996.

Слідчо-оперативна група поліції провела на місці події першочергові слідчі дії.

Неподалік Вінниці автомобіль "BMW" вилетів у кювет. Водій та троє молодих дівчат у лікарні

У водія БМВ відібрані зразки крові на стан сп’яніння. За попередніми даними, у водія діагностована закрита черепно-мозкова травма, перелом ребер. 21-річна дівчина госпіталізована з політравмою, 20-річна - з переломом плеча, закритою черепно-мозковою травмою. Численні забої та закриту черепно-мозкову травму отримала 20-річна потерпіла.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 1. ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

В ході слідства з’ясовуються обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.



Переглядів: 3120
Поширень: 0