В ніч з 10 на 11 липня патрульні поліцейські зафіксували 6 випадків керування водіями транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Близько опівночі інспектори отримали орієнтування на Volkswagen, за кермом якого може перебувати нетверезий водій. На вулиці Келецькій патрульні зупинили цей автомобіль. Чоловік, який був за кермом, мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але заперечував це. Пройти тест на освідування він спочатку погодився, а коли побачив алкотестер «Drager», одразу заметушився і змінив своє рішення.

Патрульні доставили його до лікарні. Висновок лікаря – водій був нетверезим, рівень алкоголю в крові у 5 разів перевищував норму (1,52 проміле). На чоловіка склали протокол за ст. 130 КУпАП.

В автомобілі разом з водієм було двоє пасажирів. Один із них виявився власником автівки. За те, що він передав свій автомобіль нетверезому водієві, полісмени склали на нього протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП. До того ж пасажир теж мав ознаки алкогольного сп’яніння.

При спілкуванні з патрульними чоловік чинив злісну непокору поліціянтам, вживав нецензурну лексику та погрожував фізичною розправою. На нього інспектори оформили адмінматеріали ще за двома статтями: 173 та 185.

Вночі на вул. Клецькій зупинили автівку, за кермом якої був п'яний водій

Патрульні поліцейські вкотре звертаються до водіїв: випили? Не сідайте за кермо!



Переглядів: 2037
Поширень: 0