Незважаючи на те, що штрафи за керування автомобілем у стані сп’яніння зросли у рази, патрульні поліцейські продовжують виявляти нетверезих водіїв на вулицях нашого міста. Минулої ночі водійських прав позбулись аж 8 водіїв напідпитку. В одного із них ще й документи на автомобіль виявились підробленими.

Сьогодні, близько 5-ї години ранку, на вулиці Юності патрульні помітили автомобіль Opel Vectra, який здійснив маневр з вимкненими фарами і перетнув 2 суцільні лінії на дорозі. Патрульні тут же послідували за ним.

На перехресті вулиць Юності і Порика водій ледь не в’їхав у світлофор, проте вчасно встиг вивернути кермо і заїхав на тротуар. Патрульні підійшли до водія Opel Vectra в першу чергу для того, щоб пересвідчитись, чи все з ним гаразд. Вийшовши з автівки, чоловік ледь стояв на ногах. Інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння і запропонували пройти тест на освідування.

Штрафи не лякають?! За ніч поліцейські затримали у Вінниці 8 п'яних водіїв

Результат виявився позитивним – 2,25 проміле, що більш, ніж в 11 разів перевищує норму. До того ж, при огляді документів на автомобіль, з’ясувалось, що вони підроблені.

За керування транспортним засобом у стані сп’яніння патрульні склали на водія протокол за ст. 130 КУпАП, а також викликали на місце події слідчо-оперативну групу для з’ясування усіх обставин. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.



Переглядів: 2307
Поширень: 0