Оперативники вінницької поліції затримали 22-річного луганчанина, який у лютому – березні цього року в м. Вінниці пограбував трьох жінок. У одної з потерпілих зловмисник вирвав сумку, у інших – мобільні телефони.

У м. Умані оперативники вінницької поліції затримали чоловіка, якого розшукували протягом півроку за підозрою у пограбуванні вінничанок.

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк, затриманим виявився 22-річний житель Луганської області. На початку року він проживав в Вінниці у товариша, а потім переїхав в Умань до дівчини. Як з’ясувалося, молодик виявися причетним до пограбування трьох вінничанок. На вулицях міста він відбирав у жінок сумки та мобільні телефони. Викрадені речі здавав у ломбарди.

У скоєні правопорушень підозрюваний зізнався. Правоохоронці перевіряють його причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Вінниччини та сусідніх областей.

Слідчим відділом поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 4-х років ув’язнення. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.



Переглядів: 2288
Поширень: 0