Протягом п’яти хвилин наряд групи затримання у складі Михайла Бондарчука, Миколи Мігальчинскього та Сергія Кривенка прибув на місце події. Як з\'ясувалося , тривожну кнопку нажала працівниця закладу, після того, як в руках одного з відвідувачів побачила пістолет. П’яний чоловік в компанії двох друзів зайшов до кафе та замовив ще випивки. Продавець відмовилась його обслуговувати через те, що він і так був добряче напідпитку і вів себе неадекватно. Тоді, аби «віддячити» за сервіс відвідувач дістав пістолет і почав ним розмахувати…

Озброєного хулігана затримали працівники державної служби охорони

Озброєного хулігана затримали на вулиці неподалік магазину, він вчинив опір працівникам міліції, погрожував розправитися з усіма. Правоохоронцям довелося застосувати фізичну силу та одягти наручники. При особистому огляді у нього вилучили пістолет, схожий на пістолет Макарова. Зброю відправили на експертизу до НДЕКЦ . За попередніми даними, це пневматичний пістолет.

Хуліганом виявився 25-річний вінничанин, працівник приватної фірми. Раніше у нього проблем з законом не було. Тепер крім адміністративної відповідальності за злісну непокору міліції затриманому загрожує кримінальна відповідальність за хуліганство.

Триває слідство.

За словами Михайла Бондарчука, в кінці січня він разом з колегами затримав двічі раніше судимого за крадіжки зловмисника, який пробрався в приватне домоволодіння у м. Вінниці. Спрацювала сигналізація і в лічені хвилини на місце виїхала група затримання. Крадія взяли «на гарячому». Залишається додати, що за збереження своєї власності , першу чергу, мають подбати власники. І щоб кошти та цінності, зароблені протягом життя, в одну мить не перетворилися на здобич злочинців, варто довірити їх охорону професіоналам.


Переглядів: 3383
Поширень: 0