26 серпня в Управлінні патрульної поліції відбулась прес-конференція за участі представників відділу Управління превентивної діяльності ГУНП та патрульної поліції. Представникам засобів масової інформації поліцейські розповіли про вжиті заходи щодо зниження аварійного стану на дорогах області.

З початку профілактичних заходів правоохоронці задокументували 734 факти порушень Правил дорожнього руху. Зупинено 132 водія, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські провели сім спільних рейдів з Укртрансбезпекою та представниками громадськості по контролю за перевезенням пасажирів, в ході яких виявили 25 порушень правил дорожнього руху, допущених водіями автобусів.

За два тижні поліцейські зафіксували 734 факти порушень ПДР, більше сотні з них - керування автомобілем "під шафе"

Впродовж останнього тижня для охорони громадського порядку у місті залучили додаткову роту патрульних поліцейських у складі 45 чоловік, зокрема, для того, щоб регулювати рух на найбільших перехрестях. Патрульні поліцейські у місті Вінниці склали протоколи на 29 водіїв, які керували автомобілями у стані сп’яніння,- повідомив заступник начальника патрульної поліції у місті Вінниці Олександр Суменок.

За два тижні поліцейські зафіксували 734 факти порушень ПДР, більше сотні з них - керування автомобілем "під шафе"

Заступник Управління превентивної діяльності ГУНП у Вінницькій області Володимир Поліщук розповів про роботу підрозділу та вжиті правоохоронцями заходи задля зниження стану аварійності на дорогах області.

- На території Вінницької області триває місячник безпеки дорожнього руху. Згідно виконання визначеного плану, на дорогах Вінницької області розміщенно 12 рекламних щитів з інформацією профілактичного характеру з безпеки дорожнього руху.

Працівники Управління превентивної діяльності розповсюджують серед учасників дорожнього руху листівки інформаційного характеру про наслідки, до яких призводить нехтування Правилами дорожнього руху. Проводиться профілактична робота з дітьми – для маленьких пішоходів поліцейські приготували книги «1000 та 1 поворот», «Твоя безпека», «Підліток і закон», які роздаватимуть школярам перед початком нового навчального року. Для водіїв приготували наліпки із гаслом «Я не паркуюсь на газоні». «Я не вживаю алкоголь», «Я дотримуюсь безпечної дистанції під час руху»



Переглядів: 3271
Поширень: 0